Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Tα top τοπία σε όλο τον κόσμο για πεζοπορία στην άγρια φύση

Ποια είναι τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για να κάνετε πεζοπορία σε όλο τον κόσμο ; Μέρη που περιμένουν να τα ανακαλύψει κάποιος και να γνωρίσει την άγρια φύση;

Δείτε μερικά από τα πιο καταπληκτικά και άγρια φυσικά τοπία 

Paine National Park, Χιλή

Cinque Terre, Ιταλία

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Dance Weekends at Costa Navarino, with Signature Travel

Do you want to feel the joy of Spring? Do you want to have a wonderful time learning new dance moves along with professional dancers ?

Signature Travel invites you to Costa Navarino, May 15-17, in order to dance and have fun in the nature !


Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Dance Weekend, 15-17 Μάη, στο Costa Navarino, με την Signature Travel

Θέλετε να χαρείτε την άνοιξη ; Θέλετε να περάσετε όμορφα μαθαίνοντας νέους χορούς παρέα με επαγγελματίες χορευτές ;

H Signature Travel σας προτείνει, 15 με 17 του Μάη, να επισκεφθείτε το Costa Navarino και να διασκεδάσετε με πολύ χορό μέσα στην φύση !


Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Μουσείο της Ακρόπολης

Την Τετάρτη 25η Μαρτίου το Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο και θα γιορτάσει την Εθνική Επέτειο με τις παρακάτω ειδικές δράσεις:

«Εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης μιλούν για την ιστορική μνήμη των αρχαίων»:
Οι Αρχαιολόγοι-Φροντιστές θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες εκθέματα που φανερώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι αρχαίοι προσέγγιζαν το παρελθόν, τις μεγάλες στιγμές στην ιστορία και τη μυθολογία τους.
Για ενήλικες: στα ελληνικά 10 π.μ., 1 μ.μ. & 3:30 μ.μ., στα αγγλικά 10:30 π.μ. και στα γαλλικά 10:30 π.μ. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας (αριθμός συμμετεχόντων ανά παρουσίαση: 35 άτομα). Διάρκεια: περίπου 50 λεπτά.   

«Οι Αθηναίοι θυμούνται την ιστορία τους» (για παιδιά και τους γονείς τους):
Τα παιδιά θα αναζητήσουν με τη βοήθεια των Αρχαιολόγων-Φροντιστών εκθέματα που σχετίζονται με την ιστορία και τους μύθους της Αθήνας και θα δημιουργήσουν το δικό τους ενθύμιο.
Για παιδιά 4-7 ετών: 12 μεσημ.
Για παιδιά 8-12 ετών: 1:30 μ.μ. & 3 μ.μ.
Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας (αριθμός συμμετεχόντων ανά δράση: 20 παιδιά). Διάρκεια: περίπου 50 λεπτά.

Την ίδια μέρα το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου του Μουσείου θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με «Ελληνικό Παραδοσιακό Πιάτο».


πηγή: theacropolismuseum.gr

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Καλωσορίζουμε την Άνοιξη με φίλους και φορείς από το Ουζμπεκιστάν

Η Signature Travel σας προσκαλεί στο Caravel Hotel, απόψε, 20 Μαρτίου 2015, για να υποδεχτούμε την γιορτή της άνοιξης Nowruz (Ναβρούζ), παρέα με φίλους και φορείς από το Ουζμπεκιστάν στην Ελλάδα.

Θα γίνει παρακολούθηση ντοκυμαντέρ για την γιορτή της άνοιξης και θα ακολουθήσει δεξίωση με τοπικά εδέσματα από το Ουζμπεκιστάν.

Μη το χάσετε !


Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η Signature Travel συμμετέχει στο 3ο Travel Trade Athens Workshop 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον ξένων επαγγελματιών και ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων προσελκύει το 3ο Travel Trade Athens 2015 Workshop, το οποίο διοργανώνεται την Δευτέρα 27 Απριλίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Αθήνα από το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων (City of Athens Convention & Visitors Bureau – ACVB) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Οργανισμών Ευρώπης (European Tour Operators Association – ETOA).



Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Περάστε ένα υπέροχο Πάσχα στο Athens Plaza Hotel

To Signature Travel σας προτείνει να περάσετε τις ημέρες του Πάσχα με όλες τις ανέσεις στο Athens Plaza Hotel, 5 αστέρων, στο Σύνταγμα, το οποίο συμμετέχει στο πρόγραμμα Bon-us Voyage της εταιρείας μας.




Στη σκιά του Έβερεστ


Το Google Street View έφτασε στο Έβερεστ - και η θέα είναι φανταστική. Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η υπηρεσία της Google, μέσα από το Google Maps, που σου δίνει την δυνατότητα να "μπεις" μέσα στο χάρτη και να δεις την περιοχή όπως "καταγράφθηκε" από τις κάμερες της που... σαρώνουν όλο τον κόσμο με το αυτοκίνητο Google Maps Street View.

Πηγή: Google Maps



Αφιέρωμα: Πάσχα στη Χαλκιδική

Τις ημέρες του Πάσχα σε όλη την Ελλάδα αναβιώνουν παλαιά έθιμα που χάνονται στο βάθος των αιώνων, μαζί με τοπικές παραδόσεις που έχουν σκοπό να κρατούν ζωντανό το αίσθημα των ημερών κατάνυξης.

Στην περιοχή της Χαλκιδικής συναντούμε παλιά ήθη κι έθιμα, όπως το κάψιμο του Ιούδα στο Γομάτι .



Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο: Νευρώνες, νευρόμυθοι και άλλα μυστήρια για τον Εγκέφαλο» στο Aegean College / 16-22 Μαρτίου


Το Aegean College σας προσκαλεί στην Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο με θέμα «Νευρώνες, νευρόμυθοι και άλλα μυστήρια για τον εγκεφάλο» που θα πραγματοποιηθεί 16 με 22 Μαρτίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Aegean College (Πανεπιστημίου 17 στο Σύνταγμα).

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Πασχαλινό αφιέρωμα: Ζάκυνθος

To Πάσχα στη Ζάκυνθο είναι ξεχωριστό, και βασίζεται σε πολύ παλαιά έθιμα, ορισμένα από τα οποία έχουν αλλάξει στο βάθος των αιώνων, τα οποία οι κάτοικοι τιμούν ακόμη και σήμερα. Είναι ιδιαίτερα έντονη και η Ενετική επήρρεια πάνω σε αυτά.



Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ανοιξιάτικες εκδρομές με την Signature Travel (Άνοιξη 2015)

Θέλετε να πάτε ένα ταξίδι στην Ιταλία ;
Μήπως στην Ρώμη ή την Βενετία ;
Θέλετε να κάνετε ανοιξιάτικες βόλτες στις Δαλματικές ακτές ;
Ή μήπως να περάσετε το Πάσχα με κατάνυξη στην Κωνσταντινούπολη ;

Δεν είστε ακόμη σίγουροι ; Μην ανησυχείτε καθόλου, συμβουλευτείτε τον οδηγό ταξιδιωτικών πακέτων της Signature Travel για την Άνοιξη !

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε τον κατάλογό μας
για την Άνοιξη '15)

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Γνωρίστε κορυφαία μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco

Υπάρχουν πάνω από 1.000 μέρη στον κόσμο -από μεμονωμένα κτίσματα μέχρι ολόκληρες πόλεις, φυσικές τοποθεσίες, νησιά, λίμνες κ.λπ.- που o Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Oργανισμός του ΟΗΕ, η UNESCO, έχει ανακηρύξει μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς. 


Με τον όρο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO  νοείται μία διακριτή θέση ή τόποςόπως δάσοςόροςλίμνηέρημοςμνημείοκτήριοσύμπλεγμα ή πόλη), που προτάθηκε και έγινε αποδεκτό στον κατάλογο των μνημείων που διαχειρίζεται το διεθνές Πρόγραμμα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Επιτροπής Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, η οποία απαρτίζεται από 21 Κράτη - Εταίρους εκλεγμένα από τη Γενική Συνέλευση των Εταίρων Κρατών για μια καθορισμένη περίοδο.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της λίστας:

Angkor Wat, Καμπότζη

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

"Ταξίδι" στην Ινδία μέσα από τις εικόνες

Η Ινδία είναι μια μεγάλη χώρα κοντά στην νοτιοανατολική Ασία που συνδυάζει πολλά τοπία και πολιτισμούς μαζί. Η θέση της γεωστρατητικά "τραβούσε" πάντα ανθρώπινες ομάδες τόσο στις όχθες του Γάγγη όσο και στα εύφορα εδάφη της και αποτελούσε, κι αποτελεί, ένα μοναδικό μέρος να επισκεφθεί κάποιος.

Απολαύστε εικόνες από την Ινδία: