Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η επίσημη ξενάγηση του Burak Ozçivit... από το Signature Travel!




 O πασίγνωστος ηθοποιός Βurak Οzçivit ήρθε στη χώρα μας για λίγες μόνο ώρες κι εμείς είχαμε τη χαρά να του κάνουμε επίσημη ξενάγηση στο χώρο της Ακρόπολης αλλά και στο Μοναστηράκι. Κατέφτασε νωρίς το πρωί για την προβολή της καινούριας ταινίας του στο ίδρυμα 'Μιχάλης Κακογιάννης' αλλά βρήκε λίγο χρόνο για μία σύντομη περιήγηση στην Ακρόπολη και στο κέντρο της Αθήνας.




 Ξεκινήσαμε με μία σύντομη στάση στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό στάδιο) και μετά κατευθυνθήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Η ξεναγός μας του μίλησε για την αρχαία Ελλάδα, το αρχαίο θέατρο που είναι και στο δικό του τομέα ενδιαφερόντων και φυσικά απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή τα αρχαία και τη διαχρονική ομορφιά της πόλης.





Όπως ήταν αναμενόμενο, δεκάδες θαυμαστές του ζήτησαν μία φωτογραφία, κάτι που δεν αρνήθηκε ούτε σε εμάς. Η ημέρα του συνεχίστηκε με την παρουσίαση της ταινίας στο ίδρυμα 'Μιχάλης Κακογιάννης' και μετά αναχώρησε για την Τουρκία. Εμείς ήμασταν εκεί σχεδόν σε όλο το πρόγραμμα του Burak και φροντίσαμε να δώσουμε τη δική μας πινελιά στη σύντομη επίσκεψή του στην Ελλάδα.




Η ημέρα του ολοκληρώθηκε με την επίσημη προβολή της νέας του ταινίας 'My brother' στα πλαίσια του Φεστιβάλ Turkish Film Days που είναι εδώ και καιρό sold out. Διοργανωτής της βραδιάς ήταν το Γραφείο Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκικής Πρεσβείας με επικεφαλής την Asli Gudoglou, Διευθύντρια του γραφείου Τουρισμού και Πολιτισμού. Εξαιτίας της ιδιαίτερης θεματολογίας της ταινίας, ο Burak Ozçivit βραβεύτηκε από την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώ έσοδα της ταινίας θα διατεθούν στο σύλλογο 'Ελπίδα'. Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο με θαλασσινά 'Παπαϊωάννου' στον Πειραιά.