Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Το δικό σου γαμήλιο ταξίδι δεν θα μοιάζει με όλα τα άλλα... με την υπογραφή του Signature Travel

Δώστε στον εαυτό σας το πιο ξεχωριστό γαμήλιο ταξίδι. Το Signature Travel σας προσφέρει τη δυνατότητα για ένα ταξίδι απκλειστικά σχεδιασμένο στις προτιμήσεις και στις ανάγκες σας. Υπέροχοι προορισμοί, ειδυλλιακά τοπία και ένας μοναδικός αέρας ρομαντισμού θα σας κάνει να νιώσετε πρωταγωνιστές σε χολυγουντιανή ταινία.

Οι Μαλδίβες είναι μία νησιωτική χώρα που συναποτελείται από ατόλες στον Ινδικό ωκεανό, νοτιοδυτικά της Ινδίας. Εκεί θα συναντήσετε παραλίες με κάτασπρη αμμουδιά και πολύχρωμα κοράλλια,  τιρκουάζ πανέμορφα νερά και τροπικά ψάρια, κοκκοφοίνικες και ροζ ηλιοβασιλέματα που απαρτίζουν ένα ονειρικό ερωτικό τοπίο. Ο Μάρκο Πόλο τα αποκάλεσε ‘λουλούδια των Ινδιών’ και σίγουρα αποτελούν τον ‘απόλυτο εξωτικό παράδεισο’ για τους νεόνυμφους καθώς προσφέρουν ήρεμες απολαυστικές διακοπές σ’ένα ζεστό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θερμοκρασία γύρω στους 29οC.


Το Μπαλί είναι νησί της Ινδονησίας. Αίσθηση προκαλούν οι ατέλειωτες παραλίες με τους φοίνικες και τη χρυσή αμμουδιά. Διαθέτει ακόμη ψηλά βουνά, πυκνή ζούγκλα, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, πανταχού παρόντες ναούς, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. 
Ένα μαγευτικό κομμάτι γης, ένας απόλυτα μυστηριακός τόπος. 


 
Ζήστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του νησιού, απολαύστε την έντονη νυχτερινή ζωή της Κούτα και της Σεμινιάκ, γευθείτε τα νοστιμότατα θαλασσινά στις υπαίθριες ψαροταβέρνες της περιοχής Jimbaran, ψωνίστε σε μοναδικές τιμές από ρούχα μέχρι έπιπλα, κάντε μασάζ και αφεθείτε στον παράδεισο να σας παρασύρει στους ρυθμούς του.



Η Ταϊλάνδη  είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, η οποία συνορεύει με το Λάος και την Καμπότζη. Η χώρα προσφέρει ξεχωριστές ομορφιές, πλούσια ιστορία και πολιτιστική παράδοση. Το φυσικό τοπίο της συνθέτουν οι αμέτρητες ακρογιαλιές με τα σμαραγδένια νερά καθώς και πολλά νησιά με παραδεισένια βλάστηση, όπως τα διάσημα Πουκέ. 

Πρωτεύουσα είναι η Μπανγκόκ, η οποία έχει χτιστεί στις όχθες του ποταμου Chao Phraya και συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία τα παλιά και τα νέα στοιχεία της χώρας εντυπωσιάζοντας τον επισκέπτη. Ένα ταξίδι στη μακρινή Ταϊλάνδη, σας υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.


Ως Καραϊβική εννοούμε αυτό το «τόξο» από 7.000 νησιά διάσπαρτα σε μια θαλάσσια έκταση μήκους 2.000 χλμ., που ξεκινάει κάτω από τη Φλόριντα και καταλήγει στα βόρεια της Βενεζουέλας. Αποτελεί τον πιο γνωστό γαμήλιο προορισμό. Σε αυτά συμπεριλαμβάνουμε και τις Μπαχάμες καθώς και τα Turks & Caicos, τα οποία τυπικά βρίσκονται στον Ατλαντικό. Το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί, η βασίλισσα της Καραϊβικής, είναι η Κούβα. Η κλασική καρτ ποστάλ αντίληψη για την Καραϊβική είναι «παραλίες με λευκή άμμο-πούδρα, τιρκουάζ νερά, κοκοφοίνικες, μια αιώρα». 


Ο Μαυρίκιος είναι ένα μεγάλο νησί ( 2.040 τ.χλμ. ), ένα σταυροδρόμι όπου συναντήθηκαν διάφορες κουλτούρες, οι οποίες αντανακλώνται σήμερα στην αρχιτεκτονική, τη μουσική, την τέχνη, τη γαστρονομία. Οι ινδουιστές αποτελούν το ήμισυ του πληθυσμού, ενώ περίπου το ένα πέμπτο είναι μουσουλμάνοι – θρησκείες που ασπάζονταν οι σκλάβοι που δούλευαν στις φυτείες του ζαχαροκάλαμου την εποχή που το νησί ήταν βρετανική αποικία. Κοραλλιογενείς ύφαλοι που σχηματίζουν λιμνοθάλασσες με κρυστάλλινα νερά κοσμούν τις ακτές του Μαυρίκιου, ενώ τα ξενοδοχεία και τα resorts του δικαιώνουν τον όρο luxury destination. Το ψάρεμα σε ανοιχτή θάλασσα ( deep sea fishing ) αποτελεί μέγα τοπικό «πάθος» – από τον Νοέμβρη ως τον Απρίλιο όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία οργανώνουν με δικό τους σκάφος εξορμήσεις προς αναζήτηση καρχαριών, κιτρινόπτερου τόνου, μπαρακούντα. Για τους πιο φιλειρηνικούς τύπους, το νησί επιφυλάσσει αξέχαστες spa εμπειρίες. Πέρα από το ριλάξ, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε την ενδοχώρα. 

Αν και διαθέτει εκπληκτικά αξιοθέατα, η Τανζανία έχει διατηρήσει ένα χαμηλό, ήπιο προφίλ και δεν μαστίζεται από τις πολιτικές διαμάχες που ταλαιπωρούν γειτονικά κράτη. Στα δυνατά χαρτιά της συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι προορισμοί για σαφάρι ( Serengeti, Ngorongoro ), το πιο ψηλό βουνό της Αφρικής, το Κιλιμάντζαρο, η απομακρυσμένη λίμνη Ταγκανίκα, ξεχασμένες πόλεις στο δρόμο των καραβανιών του 19ου αιώνα, λιμάνια στην ακτή Swahili απ’ όπου διεξαγόταν εμπόριο σε όλο τον Ινδικό. Κοραλλιογενείς ύφαλοι, παρθένα δάση βροχής με μεγάλους πληθυσμούς πιθήκων, αχανείς σαβάνες, αρχαίες πόλεις-κράτη, μια απρόσμενη αλληλουχία εικόνων την οποία ζωντανεύουν περισσότερες από 100 διαφορετικές εθνότητες. Πετράδι στο στέμμα της Τανζανίας, το αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης βρίσκεται 50 χλμ. από την ακτή.. Η Ζανζιβάρη φημίζεται για τις παραλίες της με ολόλευκη άμμο, κοκοφοίνικες και δροσερά νερά αλλά και για τη μαγευτική Stone Town, μια ακόμα ζωντανή αρχαία πόλη. 






Η Ριβιέρα Μάγια είναι από τις πιο τουριστικές περιοχές του Μεξικού. Διαθέτει τεράστια έκταση πολυτελών resorts αλλά και μικρότερα πολυτελή ξενοδοχεία καθώς και εστιατόρια υψηλής ποιότητας κοντά στην παραλία. Στις τοποθεσίες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα περιλαμβάνονται δραστηριότητες, όπως: το τζετ σκι, το scuba diving, κολύμπι με δελφίνια, ιππασία αλλά και τουρ στη ζούγκλα με οδηγό. Υπάρχουν επίσης οικολογικά πάρκα, μέσα στα οποία θα δείτε αρχαιολογικά ευρήματα.
Ο ετήσιος μέσος όρος θερμοκρασίας είναι 24-25 °C με βροχοπτώσεις, κυρίως από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο. Κατά την ξηρή περίοδο, κυριαρχούν οι βόρειοι άνεμοι, κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου.




Η Πούντα Κάνα είναι μέρος της Punta Cana- Bávaro, δημοτικό διαμέρισμα Veron-Μακάο, στο δήμο της Higüey, στην επαρχία La Altagracia, την ανατολικότερη της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η περιοχή διαθέτει παραλίες και Balnearios που ανήκουν τόσο στην Καραϊβική Θάλασσα όσο και στον Ατλαντικό Ωκεανό, και είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός από το 1970.
Η Πούντα Κάνα διαθέτει ένα τροπικό, υγρό και ξηρό κλίμα υπό την ταξινόμηση του κλίματος Koppen. Ο καιρός είναι αρκετά συνεπής όλο το χρόνο, με μέση θερμοκρασία 30 ° C (86 ° F). Η ζεστή και υγρή σεζόν διαρκεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, και κατά τη διάρκεια των θερμοκρασιών ημέρας, μπορεί να φθάσει τους 35° C (95 ° F). Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της βραδιάς είναι περίπου 20 ° C (68 ° F). Πολύ λίγη βροχή πέφτει γύρω από την περιοχή, κυρίως λόγω του επίπεδου τοπίου ως επί τω πλείστω, ένας συνδυασμός σαβάνας και βουνών.





Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Signature Travel  τηλ:2103245620 ή επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας Διεύθυνση: Μητροπόλεως 26-28 (1ος όροφος).